DIENSTEN

Diensten bij inschrijving

Er zijn verschillende diensten die je kunt bestellen bij je inschrijving van de Heemstede Loop. Hieronder zijn de diensten verder uitgelegd.

Opsturen startnummer

Ook dit jaar kun je kiezen voor de optie om je startnummer en de diensten die jij bij je inschrijving hebt besteld thuis te laten bezorgen. Ze liggen dan ruim op tijd op jouw deurmat.
De prijs van deze dienst is € 3,50

Naam op startnummer

Maak je startnummer nog persoonlijker door je naam erop te zetten. Met deze optie staat jouw naam op de voorkant van je startnummer.
Zo weet iedereen hoe je heet en kunnen zij je nog beter aanmoedigen.
De prijs van deze dienst is € 2,50

Medaltab

Na je sportieve prestatie krijg je jouw welverdiende medaille. Wil jij voor altijd deze fraaie prestatie onthouden. Kies dan voor Medaltab. Hierbij krijg je na afloop van de Heemstede Loop een plaatje thuis gestuurd waarop je naam en jouw finishtijd staat. Dit plaatje kun je dan zelf op je medaille plakken. Zo vergeet je nooit meer hoe goed jouw prestatie was bij de Heemstede Loop.

Je krijgt jouw plaatje zo snel mogelijk na het evenement per post thuisgestuurd.
De prijs van deze dienst is € 7,50

BibBits

BibBits is dé manier om je startnummer eenvoudig te bevestigen op je runningshirt. Met BibBits breng je het startnummer snel, eenvoudig en precies aan op je shirt, waarbij je er van verzekerd bent dat het startnummer stevig op zijn plaats wordt gehouden door de krachtige magneten. Het lichte gewicht en de afgeronde hoeken van BibBits zorgen daarnaast voor een prettig draagcomfort. Bovendien wordt je hardloopkleding niet meer beschadigd door het gebruik van veiligheidsspelden.

De prijs van de BibBits is € 8,50 (ontwerp van 2020 volgt binnenkort)

Runningshirt

Met dit runningshirt heb jij de perfecte outfit om een goede tijd neer te zetten. Een mooi aandenken aan deze gezellige herfstloop.

De prijs van dit unieke runningshirt is € 20,-

25 oktober 2020

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Schrijf je nu in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

Logo HSL 2017

SportSupport
Spectrum Advocaten
Gemeente Heemstede
Les Petits
Nieuw Groenendaal
HBC
Run2Day