INSCHRIJVEN

AFSTANDEN EN OPTIES

10 kilometer

Laat je verrassen en loop door het mooie Groenendaalse bos en het gezellige Heemstede. Langs het parcours staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen! Het orkest en de DJ zorgen met de muziek voor de gezellige sfeer. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun. De 10 km loopt 2x de 5 km ronde.

Inschrijven

5 kilometer

Laat je verrassen en loop door het mooie Groenendaalse bos en het gezellige Heemstede. Langs het parcours staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen! Het orkest en de DJ zorgen met de muziek voor de gezellige sfeer.

Inschrijven

Les Petits FamilyRun (1,5 km)

De Les Petits FamilyRun trapt af met een super leuke KidsRun. De afstand van deze KidsRun is 1,5 km en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Je kunt strijden voor de prijzen, maar ook om gewoon gezellig met je vriendjes/vriendinnetjes door het centrum van jouw dorp te lopen!

Inschrijven

Bedrijvenloop

Een unieke ervaring om samen met je collega’s mee te doen aan dit gezellige sportieve evenement. Doe met een team mee aan de bedrijvenloop en je geniet van vele extra’s. Zoals een aparte bedrijvenlocatie met eten en drinken, massage en omkleed mogelijkheden.

Inschrijven

Scholenbokaal

Dit jaar kunnen de scholen weer strijden om de scholenbokaal. Vorig jaar was de Evenaar de winnaar. Welke school doet dit jaar met de meeste kinderen mee? Wil je als school deelnemen stuur dan een mail naar info@heemstedeloop.nl om het groepsformulier op te vragen.

MAILEN

Groepen

Ook is er de mogelijkheid om je als groep in te schrijven. Een groep is vanaf 15 personen. Hiervoor vul je een groepsformulier. De formulieren worden alleen in behandeling genomen als deze volledig is ingevuld. Stuur een email naar info@heemstedeloop.nl om een inschrijfformulier op te vragen.

MAILEN

Tarieven

  Deelnamebedrag voor-inschrijving Deelnamebedrag na-inschrijving *
1,5 km € 6,50 € 7,50
5 km € 13,- € 15,-
10 km € 16,- € 18,-

* Let op: Na-inschrijving is alleen mogelijk indien er nog vrije startnummers zijn in de gewenste categorie.

BIJ JOUW INSCHRIJVING INBEGREPEN:

 • Unieke medaille – herinnering aan jouw deelname
 • Verzorging – onderweg en na de finish
 • Tijdsregistratie – verzorgt door Racetimer
 • Kleedgelegenheid en gratis bewaakte tassenafgifte

TE BESTELLEN EXTRA’S

 • Medaltab – een mooi gegraveerd inlegplaatje maakt uw medaille echt uniek! – bij inschrijving € 7,50
 • Opsturen startnummer – bij inschrijving € 3,50
 • Naam op startnummer – bij inschrijving €2,50
 • BibBits – Geen spelden meer nodig! het perfecte startnummer bevestigingssysteem voor € 8,50
 • Heemstede Loop running shirt – functioneel loopshirt voor € 20,-

PRAKTISCH

 • Voor-inschrijving geopend t/m maandag 19 oktober 2020 09.00 uur.
 • Daarna is na-inschrijving mogelijk op zaterdag 24 oktober 2020 bij gemeente Heemstede, Raadhuisplein tussen 10:00 – 12:00 uur of op zondag 25 oktober 2019 vanaf 09.00 uur, tot 15 minuten voor de start van jouw afstand) op het start/finishterrein.
 • Na-inschrijving is alleen mogelijk indien er nog vrije startnummers zijn in de gewenste categorie.
 • Voor-inschrijven is alleen mogelijk via de digitale inschrijfmodule die op deze website staat.
 • De laatste stap in deze inschrijfmodule is de betaling via iDEAL. Je bent dan automatisch verzekerd van een startnummer.
 • Voor individuele inschrijvingen wordt het startnummer niet automatisch toegestuurd. Dit is optioneel bij de inschrijving.
 • LET OP: Ouders/begeleiders/verzorgers die mee willen lopen met hun kinderen (vanaf 6 jaar) dienen zich ook in te schrijven als loper; in verband met de veiligheid is het zonder startnummer niet toegestaan deel te nemen. Voor kinderen tot 6 jaar is één begeleider toegestaan.

 

Algemene Voorwaarden

Download Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden tot deelname aan de Heemstede Loop
Waar gesproken wordt van loper(s), deelnemer(s), vrijwilliger(s) e.d. geldt m/v.

 1. De deelnemers verklaren zich bekend met en onderwerpen zich aan de algemene voorwaarden en het reglement.
 2. Deelnemers gaan akkoord met het mogelijk gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video, TV, internet e.d. voor promotionele dan wel publicitaire doeleinden van Stichting SportSupport Kennemerland zonder daarvoor vergoeding te claimen.
 3. Deelnemen aan de Heemstede Loop is geheel voor eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.
 4. De deelnemer dient zich er vooraf, al of niet door raadpleging van een arts, van te vergewissen dat zijn gezondheid de voorziene inspanning toelaat. Stichting SportSupport Kennemerland aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van welke schade dan ook door bekende of plotseling optredende gezondheidsproblemen van de deelnemer.
 5. Stichting SportSupport Kennemerland is op geen enkele manier aansprakelijk voor het zoekraken van kleding en andere persoonlijke eigendommen van deelnemers en begeleiders.
 6. De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast wordt.
 7. Bij afgelasting zal in principe geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan in het volgende kalenderjaar plaats.
 8. Inschrijving voor individuele deelname is mogelijk via www.heemstedeloop.nl. Betaling geschiedt via IDeal.
 9. Inschrijving voor groepen via info@heemstedeloop.nl. Betalingen geschiedt via factuur.
 10. Inschrijving voor bedrijventeams is mogelijk via www.heemstedeloop.nl. Bedrijven krijgen een factuur toegestuurd.
 11. Voor deelname aan de 10 km recreatieloop geldt een minimum leeftijd van 12 jaar.
 12. Voor deelname aan de 5 km recreatieloop geldt een minimum leeftijd van 10 jaar.
 13. Voor deelname aan de kidsrun adviseren we een minimum leeftijd van 3 jaar.
 14. Voor deelname aan de kidsrun geldt een maximum leeftijd van 12 jaar.
 15. De Heemstede Loop is een hardloopevenement en geen wandelevenement. Voor de 5 km geldt een limiet van 45 min en voor de 10 km 80 min.

 Annulering deelname

 1. Restitutie van het deelnamebedrag vanwege annuleren door de deelnemer is in geen enkel geval mogelijk. Het deelnamebedrag van het/de geannuleerde bedrijventeam(s) wordt volledig in rekening gebracht.
 2. Doorverkoop of overdracht van startbewijzen is mogelijk; deelnemer dient voor aanvang van het evenement, dit uiterlijk 2 weken van te voren via de e-mail (info@heemstedeloop.nl) mede te delen aan de organisatie onder vermelding van naam van de aanvankelijke deelnemer en de persoonsgegevens van de nieuwe deelnemer.
 3. Indien de Heemstede Loop door overmacht op het laatste moment moet worden afgelast, zal geen restitutie van deelnamebedragen plaatsvinden. Deelnemers houden recht op eventueel bestelde T-shirts en andere bestelde goederen.
SportSupport
Spectrum Advocaten
Gemeente Heemstede
Les Petits
Nieuw Groenendaal
HBC
Run2Day