Op vrijdag 22 juni gaat de inschrijving voor de Heemstede Loop open. Deze Herfstloop wordt dit jaar op zondag 28 oktober georganiseerd. De populaire loop trekt jaarlijks 3.000 lopers en staat bekend om de goede en gezellige sfeer langs het parcours. Deelname aan de Heemstede Loop staat garant voor een prachtig parcours langs bosrijk gebied en het sfeervolle centrum van Heemstede. De deelnemers maken een ronde door het prachtige Groenendaalse bos en lopen vervolgens door het historische centrum van Heemstede. Langs dit fraaie parcours worden de lopers aangemoedigd door de vele toeschouwers. De Heemstede Loop kent drie afstanden; Les Petits FamilyRun (1,5 km), 5 km en 10 km. Tevens is er de bedrijvenloop. De bedrijven lopen met een samengesteld team de 5 km of de 10 km. Veel bedrijven zien de Heemstede Loop als een sportieve uitdaging die het teamgevoel versterkt binnen het bedrijf. De inschrijving voor de 9de editie van de Heemstede Loop is vanaf 22 juni geopend.
Heemstede Loop wordt georganiseerd door SportSupport

Inschrijving Heemstede Loop 2018 gaat 22 juni om 12:00 uur open!

By 18 juni 2018Nieuws

Op vrijdag 22 juni gaat de inschrijving voor de Heemstede Loop open. Deze Herfstloop wordt dit jaar op zondag 28 oktober georganiseerd. De populaire loop trekt jaarlijks 3.000 lopers en staat bekend om de goede en gezellige sfeer langs het parcours.

Deelname aan de Heemstede Loop staat garant voor een prachtig parcours langs bosrijk gebied en het sfeervolle centrum van Heemstede. De deelnemers maken een ronde door het prachtige Groenendaalse bos en lopen vervolgens door het historische centrum van Heemstede. Langs dit fraaie parcours worden de lopers aangemoedigd door de vele toeschouwers.

De Heemstede Loop kent drie afstanden; Les Petits FamilyRun (1,5 km), 5 km en 10 km. Tevens is er de
bedrijvenloop. De bedrijven lopen met een samengesteld team de 5 km of de 10 km. Veel
bedrijven zien de Heemstede Loop als een sportieve uitdaging die het teamgevoel versterkt binnen
het bedrijf.

De inschrijving voor de 9de editie van de Heemstede Loop is vanaf 22 juni geopend.