Heemstede Loop wordt georganiseerd door SportSupport

Les Petits en Heemstede Loop blijven sportieve partners

By 12 juni 2017Nieuws

HAARLEM – Met trots mag de organisatie van de Heemstede Loop vermelden dat Les Petits Kinderopvang ook dit jaar partner is van de FamilyRun op 29 oktober 2017. Beide partijen verheugen zich op het voortzetten van een productieve samenwerking. Een unieke sportbeleving voor alle deelnemers van de Heemstede Loop!

Les Petits heeft sport en bewegen hoog in het vaandel staan. Zowel de kinderen als de medewerkers vinden het erg leuk en belangrijk om samen sportief bezig te zijn. Zo worden er op de kinderdagverblijven en peuteropvang van Les Petits regelmatig workshops beweegkriebels en peuterdans gegeven. Voor de oudere doelgroep van 4-12 jaar organiseert Les Petits sportieve workshops, doen ze mee aan sportinstuiven en sluiten jaarlijks af met een gezamenlijke sportdag.

Ook worden er in samenwerking met Run2Day Haarlem looptrainingen georganiseerd voor de kinderen van de Buitenschoolse Opvang en de pedagogisch medewerkers. Dit laatste met als doel om al deze toppers op een leuke manier kennis te laten maken met de loopsport waar plezier in bewegen centraal staat!

De Heemstede Loop is een mooie herfstloop en wordt dit jaar voor de achtste keer met veel enthousiasme georganiseerd. Deze editie kent drie afstanden; de 1,5 km Les Petits FamilyRun, de 5 km en de 10 km. Tevens is de bedrijvenloop een onderdeel bij de 5 en 10 km. Zondag 29 oktober 2017 loopt de hele regio uit voor dit populaire hardloopevenement en worden de deelnemers langs het parcours aangemoedigd door vele toeschouwers. Ben jij er dit jaar ook bij? Schrijf je in voor de Heemstede Loop of kijk voor meer informatie op heemstedeloop.nl

De Heemstede Loop is de laatste loop van de 6 hardloopevenementen van het RSM Loopcircuit Powerd by Run2Day Haarlem. Deze lopen worden georganiseerd door SportSupport. Al 20 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kennemerland in de meest brede zin van het woord.

Les Petits 3