Heemstede Loop wordt georganiseerd door SportSupport

Run2Day sponsor 5km Heemstede Loop!

By | Nieuws | No Comments

Run2Day Haarlem heeft haar naam dit jaar verbonden aan de Heemstede Loop. Ze worden naamgevend sponsor op de 5km. Naast deze samenwerking biedt Run2Day ook een hardlooptraining voor de 5 en 10 km: de Run Academy.

Run2Day Haarlem wil met deze sponsoring laten zien deze winkel er is voor elke hardloper. Of er 5 km gelopen wordt of een marathon. Zij helpen graag elke loper van elk niveau op weg naar zijn/haar persoonlijke topprestatie.

Run Academy
Run Academy verzorgt cursussen van 8 weken. In deze periode word je voorbereid op de 5 of 10 km van de Heemstede Loop. De trainingen starten zaterdag 2 september vanuit de Run2Day winkel in Haarlem. De trainer besteed in de wekelijkse trainingen aandacht aan onder andere loophouding en techniek. Dit wordt gedaan door interval training, core & stability en rek en strek oefeningen. Maar plezier staat natuurlijk bovenaan. Daarna is de Heemstede Loop uitlopen een makkie.

Een van de trainers is Sam Blom, en eigenaar van de hardloopwinkel Run2Day in Haarlem en grondlegger van Run2Forty2 en mede grondlegger van de Run Academy. Zijn hardlooppassie is mensen net zo enthousiast te maken over hardlopen als dat hij zelf is, of je nu beginner bent of voor een marathon wilt gaan trainen. “Ik haal er enorm veel voldoening en plezier uit als ik mensen doelen zie bereiken, die ze zelf vooraf niet of nauwelijks voor mogelijk hielden. Dat geeft mij echt een kick!“

Voor meer informatie en inschrijven kijk je op www.runacademy.nl

Les Petits en Heemstede Loop blijven sportieve partners

By | Nieuws | No Comments

HAARLEM – Met trots mag de organisatie van de Heemstede Loop vermelden dat Les Petits Kinderopvang ook dit jaar partner is van de FamilyRun op 29 oktober 2017. Beide partijen verheugen zich op het voortzetten van een productieve samenwerking. Een unieke sportbeleving voor alle deelnemers van de Heemstede Loop!

Les Petits heeft sport en bewegen hoog in het vaandel staan. Zowel de kinderen als de medewerkers vinden het erg leuk en belangrijk om samen sportief bezig te zijn. Zo worden er op de kinderdagverblijven en peuteropvang van Les Petits regelmatig workshops beweegkriebels en peuterdans gegeven. Voor de oudere doelgroep van 4-12 jaar organiseert Les Petits sportieve workshops, doen ze mee aan sportinstuiven en sluiten jaarlijks af met een gezamenlijke sportdag.

Ook worden er in samenwerking met Run2Day Haarlem looptrainingen georganiseerd voor de kinderen van de Buitenschoolse Opvang en de pedagogisch medewerkers. Dit laatste met als doel om al deze toppers op een leuke manier kennis te laten maken met de loopsport waar plezier in bewegen centraal staat!

De Heemstede Loop is een mooie herfstloop en wordt dit jaar voor de achtste keer met veel enthousiasme georganiseerd. Deze editie kent drie afstanden; de 1,5 km Les Petits FamilyRun, de 5 km en de 10 km. Tevens is de bedrijvenloop een onderdeel bij de 5 en 10 km. Zondag 29 oktober 2017 loopt de hele regio uit voor dit populaire hardloopevenement en worden de deelnemers langs het parcours aangemoedigd door vele toeschouwers. Ben jij er dit jaar ook bij? Schrijf je in voor de Heemstede Loop of kijk voor meer informatie op heemstedeloop.nl

De Heemstede Loop is de laatste loop van de 6 hardloopevenementen van het RSM Loopcircuit Powerd by Run2Day Haarlem. Deze lopen worden georganiseerd door SportSupport. Al 20 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kennemerland in de meest brede zin van het woord.

Les Petits 3