ORGANISATIE

SportSupport

De Heemstede Loop wordt georganiseerd door SportSupport. SportSupport is al 26 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kennemerland in de meest brede zin van het woord.

Breedtesportstimulering is de kerntaak van SportSupport, daarnaast organiseert SportSupport een scala aan regionale sportevenementen en heeft het een aparte topsporttak, Stichting Topsport Kennemerland.

Sportevenementen

Een aantal sportevenementen die worden georganiseerd door SportSupport zijn onder andere: de Olympische Dag Haarlem, de Huldiging Sportkampioenen Haarlem, wandeltochten, De ZorgSpecialist Grachtenloop, SportSupport Halve van Haarlem, de Heemstede Loop en diverse SportInstuiven in de schoolvakanties.

Maatschappelijke functie

Bij SportSupport is vooral de maatschappelijk functie van sport erg belangrijk. Dit uit zich in de diverse projecten die worden geïnitieerd en uitgevoerd. Hierbij moet men denken aan het Aangepast Sporten, Ouderensport, Sport in de Wijk, Schoolsport en Verenigingsadvies. Voor meerdere gemeenten treedt SportSupport op als inhoudelijk en juridisch werkgever van buurtsportcoaches.

Met dit pakket aan sportactiviteiten en -projecten biedt SportSupport een breed scala van (sport)mogelijkheden aan, waarmee het de inwoners en verenigingen van Zuid-Kennemerland graag van dienst is.

Voor meer informatie neem je contact op met SportSupport info@sportsupport.nl of www.sportsupport.nl

Social Media

Volg ons op Facebook en Twitter voor alle actuele informatie. Pinterest voor foto’s en op Youtube voor films

Schrijf je nu in!

INDIVIDUEEL

BEDRIJVENLOOP

Logo HSL 2017

SportSupport
Spectrum Advocaten
Gemeente Heemstede
Les Petits
Nieuw Groenendaal
HBC
Run2Day