INSCHRIJVEN

 

INSCHRIJVEN

Inschrijving is geopend!

AFSTANDEN EN OPTIES

De SportSupport 10 kilometer

Laat je verrassen en loop door het mooie Groenendaalse bos en het gezellige Heemstede. Langs het parcours staan vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen! Het orkest en de DJ zorgen met de muziek voor de gezellige sfeer. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun. De 10 km loopt 2x de 5 km ronde.

INSCHRIJVEN

Training Solutions 5 kilometer

Laat je verrassen en loop door het mooie Groenendaalse bos en het gezellige Heemstede. Dit jaar geen publiek langs de kant, maar geniet samen met 1000 andere deelnemers van de omgeving. Uiteraard helpen het orkest en de DJ’s je een handje.

INSCHRIJVEN

Les Petits FamilyRun (1,5 km)

De Les Petits FamilyRun is 1,5 km en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Laat zien hoe hard jij kunt lopen. Bij de finish ligt een mooie medaille voor je klaar.

Vanwege de drukte op het parcours adviseren we ouders om niet mee te lopen met de kinderen. Het parcours is volledig afgezet met hekken, linten en verkeersregelaars. U kunt uw kind dus met een gerust hart laten starten.
Vindt uw kind het toch een beetje te spannend, dan mag 1 ouder meelopen. Meld u dan ook aan voor de FamilyRun en koop ook een startnummer voor uzelf.
Kinderen t/m 5 jaar mogen onder begeleiding van 1 volwassene lopen, deze volwassene hoeft dan geen startnummer te kopen.

INSCHRIJVEN

Scholenbokaal

Dit jaar kunnen de scholen weer strijden om de scholenbokaal. Vorig jaar was de Evenaar de winnaar. Welke school doet dit jaar met de meeste kinderen mee? Wil je als school deelnemen stuur dan een mail naar info@heemstedeloop.nl om het groepsformulier op te vragen.

MAILEN

Groepen

Ook is er de mogelijkheid om je als groep in te schrijven. Een groep is vanaf 15 personen. Hiervoor vul je een groepsformulier in. De formulieren worden alleen in behandeling genomen als deze volledig is ingevuld. Stuur een email naar info@heemstedeloop.nl om een inschrijfformulier op te vragen.

MAILEN

Bestel nu het unieke shirt van de Heemstede Loop 2024!

Voor maar €17,50 ben jij niet meer te missen op het parcours!

Tarieven

Voor inschrijving Na inschrijving
Les petits FamilyRun €6,50 €7,50
Training Solutions 5 km €18,00 €20,00
De SportSupport 10 km €20,00 €22,00

BIJ JOUW INSCHRIJVING INBEGREPEN:

 • Unieke medaille – herinnering aan jouw deelname
 • Verzorging – onderweg en na de finish
 • Tijdsregistratie – verzorgt door Racetimer
 • Kleedgelegenheid en gratis bewaakte tassenafgifte
 • Schrijf jij je voor maandag 14 oktober 09:00 uur in, dan wordt het startnummer per post verstuurd

TE BESTELLEN EXTRA’S

 • Heemstede Loop shirt – een mooi hardloop shirt van de Heemstede Loop 2024 – bij inschrijving € 17,50

PRAKTISCH

 • Inschrijving geopend t/m zondag 13 oktober 2024 23:59 uur.
 • Inschrijven is alleen mogelijk via de digitale inschrijfmodule die op deze website staat.
 • Als je bent ingeschreven vóór maandag 14 oktober 09.00 uur kan je jouw startnummer vanaf woensdag 23 oktober verwachten in de brievenbus.
 • De laatste stap in deze inschrijfmodule is de betaling via iDEAL. Je bent dan automatisch verzekerd van een startnummer.
 • LET OP: Ouders/begeleiders/verzorgers die mee willen lopen met hun kind uit groep 1 t/m 4 bij de Les Petits FamilyRun hoeven hiervoor geen extra startnummer te kopen. Als u met uw kind uit groep 5 t/m 8 wilt mee rennen dient u uw eigen startnummer te kopen voor deze afstand (ook als je al aan een andere afstand mee doet).

Algemene Voorwaarden

Download Algemene Voorwaarden
SportSupport
Spectrum Advocaten
Trainingsolutions
Gemeente Heemstede
Les Petits
HBC
Run2Day